kamera som hålls ut mot ett fält

Landsbygdsveckan söker unga lokalreportrar! 

Är du trygg med att fota, filma och själv stå framför kameran? Är du mellan 16–25 år? Då kan du bli en av Landsbygdsveckans lokalreportrar! 

Den 2–7 maj går Landsbygdsveckan 2023 av stapeln, i och för hela Sverige. Din uppgift som lokalreporter blir att rapportera från lokala evenemang samt att bidra med innehåll till Landsbygdsveckans sociala medier.  

Vi söker dig som är bekväm framför kameran, har ett intresse för svenska landsbygder och som är tillgänglig den 2–7 maj 2023. Vi kommer att prioritera sökande med förankring på de platser där det anordnas lokala arrangemang under Landsbygdsveckan. Arvode 4000 kr, ingen reseersättning.  

Ansök genom att spela in en film på max 2 minuter med en kort presentation av dig själv, varför du vill bli en av Landsbygdsveckans lokalreportrar samt var du bor och om det finns andra platser du kan tänka dig att rapportera ifrån. Skicka filmen till @landsbygdsveckan på Instagram, eller till uppdraglandsbygd@slu.se.  Vi tar emot ansökningar fram till den 4 april.

Senast uppdaterad